Измина седмица, откакто научихме за смъртта на Матю Пери. Тепърва има да

...
Измина седмица, откакто научихме за смъртта на Матю Пери. Тепърва има да
Коментари Харесай

Сцената от Приятели, която хората искат да бъде изтрита след смъртта на Матю Пери

Измина седмица, откогато научихме за гибелта на Матю Пери. Тепърва има да се обясняват доста елементи към нея, а в този момент множеството почитатели на " Приятели " са решили да изгледат още веднъж сериала.
 Първи резултати от токсикологичния разбор на Матю Пери - имало ли е опиати в кръвта на артиста  
Имало ли е опиати в кръвта на Матю Пери

Окончателните резултати ще излязат след месеци

Именно по този начин те желаят да си напомнят най-значимата роля на артиста, която го направи и звезда. Оказва се обаче, че някои от тях са видели сцена, която в този момент желаят да бъде отстранена, написа Metro.co.uk.

В пети епизод, озаглавен The One With The Engagement Picture, от седми сезон, Моника (Кортни Кокс) и Чандлър (Пери) театралничат пред фотограф, с цел да си създадат идеалната фотография, с която да разгласят, че ще се женят.

И до момента в който на Моника позирането и усмивките ѝ се получат добре, то не същото е ситуацията при годеника ѝ. Тогава тя в типичния си жанр скастря Чандлър и несполучливите му опити да театралничи добре.

" Тази фотография би трябвало да споделя, че Гелър и Бинг ще се женят. А не, че локална жена избавя давещ се простак. " Причината почитатели на " Приятели " да желаят сцената да бъде изтрита е, че все още за повода за гибелта на Матю Пери се счита удавяне.

Към момента създаделите на сериала не са коментирали настояванията на хората в обществените мрежи и не е ясно дали въпросната сцена ще бъде отстранена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР